If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е пълен хит !!! И аз от миналата седмица съм на това дередже ! Чисто нови Унироял за по 300 лева за изядени от вътрешната страна на предните гуми ! При прегледа в екстрийм се оказва че леко е тръгнал десен долен носач. Обаче са ми износени и двете гуми ? Много тъпо - не знаеш в кой момент ще ти се прее.е някой шарнир и аре 600 лева за гуми ..... Това е безумно ! И то при положение че нито ми тропа нито ми трака - нищо ! Съвсем случайно при смяната на маслото видяхме че са износени и че има проблем с носача! А ако не трябваше да си сменям маслото и се бях пребил на магистралата с 140-150 км ? Гумите буквално са на телове от вътрешната страна.
Чудя се само, дали няма връзка с едно зверско влизане в дупка преди Елин Пелин, след италфеста, когато направих огромен балон и изкривих джантата. След това да съм минал 1000 км., възможно ли е за толкова време да се изядат гумите ?
При мен проблема идва от чисто новите носачи които са малко по-дълги от оригиналните.
Обаче....... кои е виновен?
Аз или магазина/вносителя/??????
На реглаж,всиюко е перфектно до 0,01%.Да ама предницата е леко разкрачена.....
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Добре де, 'леко' разкрачена е нормално, все пак има някакви допуски там. Въпроса е колко 'леко' е това? Няма ли някой да си пази разпечатки от реглажа?
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Аз я пазя,но в момента нямам скенер под ръка.
До ден два ще я кача...
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Нещо странно ми изглежда кола с предно да има положителна сходимост, т.е. да е събрана предницата. Според Аутодата всички 166 трябва да имат отрицателна сходимост от 1 до 3 мм. Някой ако има оригинални данни, нека ги пусне.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Comment